Eladó ház Sajóecseg 79 nm
Eladó ház Sajóecseg 79 nm
Eladó ház Sajóecseg 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8153257
Referenciaszám: 000377
Frissítve: ma

Sajóecseg eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
251 899 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1849 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000377 Miskolc közelében Sajóecseg csendes, forgalommentes melékutcájában 79 m2-es, 2 szoba+nappalis, összkomfortos, légkondis családi ház, garázzsal, melléképülettel eladó!! -A ház beton alapzatú, szilikát blokkból épült, cseréptetős, statikailag jó állapotú. -Áramellátása 3 fázisú, a hálózat rézzel van vezetékelve. - A meleg vízellátást biztosító Fég gázkészülék belsőleg felújított. -Három fajta fűtési lehetőség van. A közelmúltban épített Leier kémény biztosítja a jó füstelvezetést. Vegyes tüzelési kazán (5 éves), Ariston gázkazán (2 éves), a fűtőtestek lemezradiátorok. 2 db hűtő-fűtő klímaberendezés. -A falak festettek, a nappaliban és a hátsó előszobában műanyag falburkolat van. -Az aljzatburkolatok: az első szobában hajópadló az előszobában metlaki lap a fürdőszobában járólap , a többi helyiségben simított beton (padlószőnyeg ill. linóleum fedéssel) -Az első szobában és a nappaliban új műanyag ablakok, a többi ablak még az eredeti fa. Az első és a hátsó bejárati ajtó is hőszigetelt, biztonsági kivitelű. - A nappali mögötti előtető alatt terasz lett kialakítva-A ház alatt kisméretű pince található. A ház és a melléképület elosztását tekintse meg a mellékelt méretarányos alaprajzon! A telek 1849 m2, a település csendes, forgalommentes utcájában található, jó lakókörnyezetben. A házak előtti kiskerteket rózsabokrok, évelő virágok ékesítik, az udvar részben betonozott, a melléképület előttti kerekes kút vizét locsolásra használják. A melléképület 32 m2, nyárikonyha, garázs és műhely van benne, a nyárikonyha és garázs előtt előtető lett felszerelve. A hátsó kertben konyhakert van kialakítva, több termő gyümölcsfa és egyéb gyümölcs is található benne. (körte, alma, szilva, szőlő, földieper, ribizli, málna) Sajóecseg dinamikusan fejlődő község, a helyi eladó ingatlanokat főképp fiatalok vásárolják és újítják fel. Jók a közlekedési viszonyok, gyakoriak a járatok a tömegközlekedési eszközökön .(autóbusz és vonat) Bölcsőde, óvoda, orvos, védőnő, bolt, vasút állomás, buszmegálló, rövid, pár perces sétával elérhető. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY