Eladó ház Romhány 75 nm
Eladó ház Romhány 75 nm
Eladó ház Romhány 75 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7832619
Referenciaszám: 15_tm
Frissítve: 3 napja

Romhány eladó családi ház 3 szobás: 18,99 millió Ft

18,99 millió Ft
253 200 Ft/m²
75 m²
Alapterület
582 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 093 Ft
Második évtől
80 249 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Romhányban egy önálló családi ház! Eladásra kínálok a Cserhát dombjai között egy régmúlt hangulatát idéző, vegyes építésű ingatlant! Kis hangulatos verandán keresztül juthatunk be a házba, mely egy 582 m2 alapterületű telken helyezkedik el. A 75 m2-es ingatlan gyönyörű szép fagerendás szobákkal, világos terekkel, külön tervezésű, boltíves fa ablakokkal, konyhával, nappalival és fürdővel várja új tulajdonosát! Kimondottan ajánlom vidékre vágyóknak! Közművek szempontjából a víz, villany, csatorna az ingatlanban, gáz a telek előtt található. A központi fűtés vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a melegvíz pedig villannyal. A házban bevezetésre került az éjjeli és nappali áram is. Melléképületként szolgál egy fáskamra és a - már említett - kazánház, továbbá egy kisállattartásra alkalmas épület. Az ingatlantól mindössze 200 méterre található a közlekedést megkönnyítő buszállomás. Romhány és Budapest 40 km-re a 2-es főúton keresztül érhető el, csupán 10 kilométerre Rétságtól. A faluban minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja: óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő stb. A kirándulók kedvence az itt található Prónay-kilátó. Az Országos Kéktúra útvonaláról rövid kitérővel közelíthető meg, teljes körpanorámával bemutatva a környék érdekességeit, továbbá a kulturális, történelmi látnivalókat. Ne hagyja veszni az alkalmat, itt egy kihagyhatatlan lehetőség! Irányár: 18,99 M Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Amiben segítem Önöket: - Ingyenes hiteltanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészíttetése - Értékbecslés Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés! Köszönöm, ha engem választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY