Eladó ház Rétság 120 nm
Eladó ház Rétság 120 nm
Eladó ház Rétság 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8152008
Referenciaszám: 16034_bh
Frissítve: 3 napja

Rétság eladó családi ház 4+1 fél szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
440 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
758 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
INGATLAN HELYSZÍNE: Rétság családi házas környékén található, A központ 1,5 km-es körzetben elérhető, ahol buszmegálló, élelmiszer üzlet, dohánybolt, és egyéb megtalálható. Budapest központjától kb.65 km, Vác központjától kb. 25 km-es távolságra helyezkedik el. A házat megközelítve aszfalt út jellemzi. ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI: 1980-as évek elején épült, az épület alapterülete 95 nm beépített tetőtérrel, ami 120 nm hasznos területet eredményez, 758 nm-es telekkel. Beton födém, megfelelő szigeteléssel. Tetőszerkezete kiváló állapotú, két éves lemez fedéssel ellátva. Homlokzata megfelelő állapotú, nyílászárói műanyag és fa 3 rétegű üveggel. Az udvari részen garázs/tároló, fedett gépkocsibeálló található és egy 15 nm-es fedett terasz, kő burkolattal. Az előtér alatt 10 nm-es pince található. A kertrészben kb.70 nm-t gyep hézagos térkő fed le, összejövetelekre alkalmas színhely, bokrok, gyümölcsfák, jól szituált szomszédok övezik. ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI: Az alsó szintet tágas terek jellemzik, folyosóról nyíló szoba és nappali, wc, fürdőszoba sarokkáddal. Étkezőből szabad nyíláson keresztül megközelíthető konyhablokk. Az étkező részből is megközelíthető hátsó terasz, udvar. Belső homlokzata jó állapotú, burkolatai, régebbi stílusú laminált parketta, csempe. A felső részt pihenővel kialakított lépcsőn közelíthetjük meg az étkezőből, 3 db szobával, egy loggiával és egy fürdőszoba, wcvel ellátva. Belső homlokzata megfelelő állapotú, burkolatai, szőnyeg és laminált parketta, mennyezet és az oldalfalak parapet magasságtól, kezelt lambéria jellemzi. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Western gáz kombi fűtőkészülék, radiátoros központi-fűtés rendszerrel, helyiségenkénti szabályozásra alkalmas radiátor szelepekkel, a melegvíz ellátást is ez biztosítja. Gépészeti berendezései használható állapotban vannak, tisztításuk, karbantartásuk megtörtént. Udvar és kert vízellátására kerti csap és csatlakozás kialakítva, fagytalanítóval. Ház oldalfalán, szerelt kémény kialakítva, friss átadással, jelenleg cserépkályha működtetésére, de bármilyen szilárd tüzelésű berendezés telepítésére alkalmazható. Bővebb műszaki tartalomról kérjen tájékoztatást! KÖLTSÉGEK: Az épületet közepes költségű fenntartás jellemzi. PARKOLÁS: Garázsban, fedett gépkocsibeállón, közterületen ház előtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY