Eladó ház Rakamaz 169 nm
Eladó ház Rakamaz 169 nm
Eladó ház Rakamaz 169 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115240
Referenciaszám: HZ055873
Feltöltve: 1 hónapja

Rakamaz eladó családi ház 4 szobás: 12,79 millió Ft

12,79 millió Ft
75 680 Ft/m²
169 m²
Alapterület
1721 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rakamaz csendes, aszfaltozott utcájában eladó egy 169 nm-es, felújítás alatt álló családi ház, n1721 nm-es telken.Amit az ingatlanról tudni érdemes:A felújítás során a tulajdonos elektromos fűtésre szeretett volna áttérni, ezért a gázóra leköttetésre került, de a bekötés maradt a telken belül, könnyen visszacsatlakoztatható.A fűtés átalakítás miatt a radiátorok is leszerelésre kerültek.A bontási munkálatok egy része elvégzésre kerültek (padló, ajtók, stb...), az ezekből származó törmelék elszállításra került.A kert méretéből adódóan alkalmas medence, filagória, kerti sütögető elhelyezésére, sőt igény szerint akár néhány gyümölcsfa is kényelmesen elfér.Amennyiben szeretné ezt a házat a saját ízlése szerint átalakítani, berendezni, hogy egy minden igényt kielégítő otthonná alakuljon, ezt most megteheti!Irodánkban hitelügyintézés, Falusi CSOK, Babaváró, Biztosítások intézése díjtalanul vehető igénybe.Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a csendes környezetben lévő házat, hívjon bizalommal!Vevőink részére minden szolgáltatásunk díjmentes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Erkély:
12,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sie-Magyar Zsolt Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 645 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sie-Magyar Zsolt Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 645 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY