Eladó ház Ráckeresztúr, Napsugár 91 nm
Eladó ház Ráckeresztúr, Napsugár 91 nm
Eladó ház Ráckeresztúr, Napsugár 91 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8143820
Referenciaszám: FV-0040
Feltöltve: 25 napja

Ráckeresztúr eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
768 132 Ft/m²
91 m²
Alapterület
536 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresi a tökéletes otthont Ráckeresztúron? Ne keressen tovább! Újépítésű, modern családi ház várja tulajdonosát ezen a bájos településen. Ez a téglaépítésű otthon 15 cm vastag szigeteléssel rendelkezik, így mindig kényelmes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlan nettó 91 négyzetméteres, ideális elrendezéssel: tágas nappali, 3 kényelmes hálószoba, fürdőszoba, külön háztartási helyiség és wc. Az 536 négyzetméteres telken elhelyezkedő házhoz térkövezett autóbeálló tartozik, biztosítva ezzel a kényelmes parkolást. Modern komfortot biztosít a hőszivattyú fűtésrendszer, valamint a nappaliban elhelyezett klíma, míg a többi szobában klímakiállások várják a felszerelést. Az építkezés szerződéskötés után indul és az ingatlan kivitelezése mindössze 10 hónapot vesz igénybe, így hamarosan beköltözhetsz álmaid otthonába! Ráckeresztúr kiváló választás kisebb-nagyobb családoknak, fiatal pároknak és idősebb generációknak egyaránt. A csendes, barátságos környezet mellett könnyen megközelíthető Budapest központjából, akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Az építkezés szerződéskötés után indul és az ingatlan kivitelezése mindössze 10 hónapot vesz igénybe, így hamarosan beköltözhetsz álmaid otthonába! Műszaki tartalom megtekintés után rendelkezésre áll. Referenciák Ráckeresztúron megtekinthetőek. Ismerd meg ezt a varázslatos helyet, és találd meg álmaid otthonát Ráckeresztúron! Ne habozz, hívj most! Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlan felújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére. Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhaalacsony közös költséghőszigeteltklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY