Eladó ház Rácalmás, Sirály utca 50 nm
Eladó ház Rácalmás, Sirály utca 50 nm
Eladó ház Rácalmás, Sirály utca 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140400
Frissítve: 1 napja

Rácalmás eladó családi ház 2 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
310 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
588 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 682 Ft
Második évtől
65 500 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rácalmás legnyugodtabb és legcsendesebb részén, a Sirály utca utolsó háza, (ami zsákutca, nincs átmenő forgalom) eladó! Két szintes a ház, az utcaszinten van egy kis terasz a bejárat előtt, innen nyílik egy előszoba, de lehet akár konyhát is kialakítani belőle, van egy hálószoba, fürdő, és egy külön wc. Az alsó szinten van egy fedett terasz, ami kertkapcsolatos, az épület ezen részén szintén van egy előtér, ebből nyílik egy tároló, műhely, ki minek szeretné, és ebből nyílik a kazánház- tároló. Az előtérből lehet megközelíteni a mostani konyhát. Összesen a két szint kb.: 50 nm (25-25nm), telek nagysága 588 nm. Besorolása: belterület, kivett hétvégi ház, udvar, ÜH1-es. Víz, villany, illetve emésztős csatorna biztosítja a komfortot, gáz a telek előtt, vegyestüzelésű kazán radiátorokkal pedig a ház melegét! Internet, tv a ház előtt! A kert vadregényes, tele zölddel, új gazdája ízlése szabja meg az arculatát. A Duna part a hátsó kertből 3 perc sétára van, illetve patak csörgedez a telek mellett! A szomszédok kedvesek, figyelmesek, külön facebook csoportjuk is van! Rácalmás központja 8 perc, Dunaújváros 10 perc autóval, Budapest pedig 50 perc! Aki nyugodt, harmonikus otthonra, környékre vágyik az megtalálja ebben a házikóban a számításait!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Erkély:
6 m²
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
H
villanyvízkertkertkapcsolatoscsendespanorámaerkélyteraszműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pelyvás Gyula
+36 70 451 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pelyvás Gyula
+36 70 451 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY