Eladó ház Pusztaszabolcs, Béke utca 230 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs, Béke utca 230 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs, Béke utca 230 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7844649
Referenciaszám: 53-1450
Frissítve: 2 hónapja

Pusztaszabolcs eladó családi ház 6 szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
256 087 Ft/m²
230 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pusztaszabolcson a Velencei-úttal párhuzamos utcában 1079 m2 összközműves telken , jó elosztású családi ház várja új tulajdonosait. A téglából készült épület ( 12 x 10 m alapterület ) négy szinten kb. 230 m2 hasznos lakótérrel rendelkezik. Bramac tetőcserép fedi, amelyen 7,5 kW napelem szolgáltatja az energiát. Padlástér belső szigetelést kapott. Az alsó szinten garázs, műhely, tároló. A lakórész a garázsból is megközelíthető. A következő szinten előszoba, étkező, konyha, kamra, hőszigetelt tetővel terasz. A harmadik szinten előtér, közlekedő, fürdőszoba, 4 szoba. A felső szinten előtér, 2 szoba és erkély . Radiátoros fűtés, villanybojler. A házban vegyes tüzelésű kazán is van. Műanyag nyílászárók. Az északi oldalon a felső szinten a szobák hőszigetelést kaptak, a parketta alatt fűtő panel. A telken 130 m2 4,5 m belmagasságú műhely is helyet kapott, amely mezőgazdasági tevékenységhez vagy ipari jellegű munkálatokra is alkalmas. Külső fatároló, állattartásra alkalmas épületek is az ingatlan részét képezik. Veteményes kert kialakításához hely és ásott kút is van. A telek bekerített. Családi házas környezet. Jó szomszédok. Boltok, orvosi rendelők, gyógyszertár, óvodák, általános- és középiskola. Új , modern játszótér. Fejlődő térség. Az ingatlan a főúttól gyalog10 percre található. Helyközi autóbusz járat Velencére, Gárdonyba, Székesfehérvárra. Zónázó vonatok Budapestre, Dunaújvárosba. A Velencei-tó 13 km-re, autóval 15 perc. Az M 6-os utópálya 19 perc alatt, az M 7-es autópálya 22 perc alatt elérhető. Hitel képes, állami támogatások igénybe vehetők. Alku képes ! Azonnal költözhető !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornafélkomfortosgarázskamraerkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Edith Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY