Eladó ház Poroszló, Fő út 48 100 nm
Eladó ház Poroszló, Fő út 48 100 nm
Eladó ház Poroszló, Fő út 48 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7697720
Frissítve: 1 éve

Poroszló eladó családi ház 2+1 fél szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
330 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
952 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megyében, Poroszlón eladóvá vált egy 100 m2-es családi ház, mely 952 m2 területen található, vegyes falazattal, betonalapozással épült, mely a lehetőségek tárházát nyújtja a vásárlónak. Előtérrel, kettő terasszal, 2 és fél szobával. egy főzőkonyhával, konyhával, étkezővel, és fürdőszobával rendelkezik. A szobákban parketta, míg a többi helységben járólap található. Az otthon melegét központi fűtéses látványkazán biztosítja, (8 radiátorral) viszont az ingatlanban nagy működő cserépkályha és gázkonvektorok is fellelhetők. Az ingatlan három kéménnyel, és három bejárattal rendelkezik. Mivel az ingatlan Poroszló fő útján, a központban (enyhe kanyarban) mindkét irányból jól belátható területen fekszik, így a frekventált elhelyezkedése miatt, a legalkalmasabb helyen van egy vállalkozás kialakítására. Esetleg aki szállásadásba gondolkozik, az ingatlant az igénye szerint tovább bővítheti (teraszok beépítése stb.). A házhoz felújítandó melléképületek (garázs fészer, műhely) is tartozik. Az ingatlanban található még egy infraszauna, mely vételi szándékot követően az további megbeszélés tárgyát képezi. A házzal együtt megvásárolható egy 12 személyes túrahajó, melynek állandó bérelt helye van, a 300 méterre lévő kikötőben. A vevő akár túráztatást is végezhet a Tisza-tavon és a folyón, mellyel fix bevételre tehet szert, így az ideköltözőnek az állandó munkahelye is megoldott lehet. A hajó árát nem tartalmazza a feltüntetett összeg. Poroszló infrastrukturális ellátottsága megfelelő, az ingatlantól a falu központjában található iskolát, óvodát, élelmiszerbolt (CBA), orvosi rendelőt, gyógyszertárat, polgármesteri hivatalt 5 percnyi gyaloglással érhetjük el. Poroszló közlekedése is megfelelő, autóbusszal, és vonattal, mely lehetővé teszi az esetleges munkába járást vidékre. A Tisza-tó közelségének köszönhetően kiváló választás lehet nyaralónak, szállásadásnak, illetve állandó lakhatásra családok számára. A megyeszékhely Miskolc 60 perc alatt, Eger max. 40 perc alatt míg Tiszafüred (10 km) pár perc alatt érhető el. Az M3-as felhajtó kb. 25 km-en belül. Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek! Az ingatlan irányára 33.000.000 Ft Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállógarázskertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűétkezőteraszpincemelléképületműhelyparabolaantennakábeltévéinternettelefonbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 209 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 209 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY