Eladó ház Polgárdi 140 nm
Eladó ház Polgárdi 140 nm
Eladó ház Polgárdi 140 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8097582
Referenciaszám: 315389
Frissítve: ma

Polgárdi eladó családi ház 3+1 fél szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
400 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
320 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 108 Ft
Második évtől
236 647 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ POLGÁRDI ZÖLDÖVEZETI RÉSZÉN Polgárdi a Budapestet és a Balatont összekötő útvonal mellett fekszik. M7-es autópálya 3 percre, Székesfehérvár 15 percre, Balaton-part 10 km-re, Budapest 35 percre található. A családi ház nagyon kellemes, hangulatos utcában fekszik. Gyorsan birtokba vehető és tehermentes! FIGYELEM! - A ház FELÚJÍTÁST IGÉNYEL! - Az ár IRÁNYÁR, tehát ALKUKÉPES! - A telek TELJES KÖZMŰELLÁTOTTSÁGGAL RENDELKEZIK! FŐBB ADATOK: Két szinten 140 m2 lakóterület 320 m2-es telek méret Tégla építésű Cserép tető Födémszerkezete cserépgerenda Nyílászárók fa és műanyag Melegvízet villanybojler biztosítja Fűtés gázkazánnal történik jelenleg, de alternatív lehetőségként vegyes tüzelésű kazánról is működtethető! Az ingatlant ajánlom mindazoknak, akik saját elképzelésük és igényük szerint szeretnének felújítani, egy jó adottságokkal rendelkező, és jó alapokon álló házat! További információkért forduljon hozzám bizalommal! -MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR. -TÖBB MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT -ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE. –INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelek és állami támogatások , lakástakarék ügyintézése Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paulusz Andrea Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paulusz Andrea Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY