Eladó ház Pilisszentkereszt 523 nm
Eladó ház Pilisszentkereszt 523 nm
Eladó ház Pilisszentkereszt 523 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168684
Referenciaszám: U0046736
Frissítve: ma

Pilisszentkereszt eladó családi ház 5 szobás: 712,22 millió Ft

712,22 millió Ft
1 361 805 Ft/m²
523 m²
Alapterület
2231 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 328 823 Ft
Második évtől
3 009 739 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az alábbiakban szeretném bemutatni Önnek ezt a kivételes lehetőséget, hogy részese lehessen egy lenyűgöző ingatlan megismerésének. Ez a gyönyörű otthon remek lehetőséget kínál a kényelmes és elegáns életstílusra. Az ingatlan egy elegáns és modern stílusú épületben található, mely az agglomeráció egyik felkapott részén Pilisszentkereszten helyezkedik el. Az 523 m2-es ház tágas és jól megtervezett helyiségekkel rendelkezik. Az épület és a belső tér is magas minőségű és kifinomult anyagok felhasználásával készült. Az első szint 350 m2, a második 250 m2 alapterülettel rendelkezik. A ház emelete vasbeton ,klasszikus technológiával. Az alapozás szigetelt vasbeton födém. A második emelet favázas technológiával épült. Kombinált projekt: az első emelet klasszikus, a második innovatív. A ház teraszának területe 150 m2.A második emeleti terasz területe 80 mm2. A telek 2231 m2. Az épület teherhordó szerkezete laminált furnér fűrészáru és CLT panelek a német-osztrák Hasslacher Norica Timber cég által. Világelsők a laminált furnér fűrész árú gyártásában. Szerkezeti garancia 25 év. 12x5= 60 m2 alapterületű lakórész beépítése lehetséges üveges pergola szauna vagy edzőterem kialakítása esetén.=60 m2. A területen éjszakai Led tetővilágítás,halogén lámpák a telek kerülete mentén és halogén spotlámpák világítják meg a fák koronáit. Igazi meseszép látvány. Led világítása van a medencének és az utcai kerítésnek is. A telek teljes területén földalatti vízelvezetés van, talajvíz elvezetéssel a városi csatornahálózatba. Az épület tetejére 60 m2-es lakórész építhető. Három rekreációs terület található.: osztrák minőségi rátán bútorok, grillezőhely 6 fős ülősarokkal, és egy mindennel felszerelt nyári konyha a telek végében, ahol plusz vendéget ellehet kényelmesen szállásolni.A következő adatok fontosak: -három fázis -napelemes energiamérő -helyi tarifamérő -geotermikus hőmérő -elektromos autó töltésére alkalmas mérő -farost szigetelés /Steico Németország/ -homlokzat-Nichiha kompozit panel /Japán/ -a medence melletti teraszon álló zuhanyzó található Még kimaradt som minden, lehetetlen mindent leírni. A lényeg, hogy egy csodálatos épület egy csodálatos helye, amit panzióvá lehet alakítani. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Terasz:
148,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacsó Diána Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacsó Diána Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY