Eladó ház Pilisszántó 140 nm
Eladó ház Pilisszántó 140 nm
Eladó ház Pilisszántó 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8163088
Referenciaszám: HZ090256-4681126
Frissítve: 1 napja

Pilisszántó eladó családi ház 4+1 fél szobás: 118,5 millió Ft

118,5 millió Ft
846 429 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1243 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 387 470 Ft
Második évtől
500 761 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilisszántó csendes, panorámás részén eladó egy 140nm-es, 2+1fél szobás, gyönyörűen karbantartott, nagy kerttel rendelkező családi ház! Az ingatlan 1243nm-es lankás telken helyezkedik el, mely zártkerti, de állandó lakhatásra alkalmas. A kertben fúrt kút segíti, hogy ezt a gyönyörűen ápolt kertet a legnagyobb hőségben és bőven lehessen locsolni. A teleken fedett gépkocsibeálló és több autó számára térkövezett terület áll rendelkezésre a parkoláshoz. A családi ház tégla szerkezetű, 10cm-es szigetelés van rajta, minden nyílászáró kétrétegű műanyag, melyen szúnyogháló és redőny is van. Fűtését tekintve gáz cirkó működik az egész házban lapradiátor hőleadással és padlófűtéssel. Hűtése pedig minden helyiségben légkondicionálóval. A melegvizet bojler biztosítja és víz tisztító rendszer is működik a teljes házban. A ház jelenlegi felosztása: - Földszinten (62nm): előszoba, zuhanyzós fürdőszoba, félszoba és egy amerikai-konyhás nappali - Emeleten ( 52nm): közlekedő, két normál méretű szoba és egy kádas fürdőszoba A házhoz később hozzáépítettek egy 30nm-es külön ingatlant, mely alkalmas tárolásra, rokonok elszállásolására vagy vállalkozásra. A csatlakozó ház is tégla szerkezetű és szigetelt. Jelenleg egy szobának, fürdőnek és a kazánháznak ad helyet. További kérdés esetén vagy a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY