Eladó ház Pilis 130 nm
Eladó ház Pilis 130 nm
Eladó ház Pilis 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997013
Referenciaszám: HZ066171
Frissítve: ma

Pilis eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
306 923 Ft/m²
130 m²
Alapterület
570 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilisen eladó egy 3 és fél szobás családi ház, korának megfelelő állapotban.A ház szerkezete tégla, nyílászárók 2014 - ben műanyagra lettek cserélve, redőnnyel felszerelt.Nyílászárók cseréje után a festés is megtörtént az ingatlanba.Fűtése gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, melegvízet bojler biztosítja.Hátsó szoba és a fedett terasz beépítése után akár egy teljesen külön álló lakrészt lehet kialakítani.Telek mérete 570 nm- es, melyen megtalálható egy önállógarázs, nyári konyhával.Nyári konyhában hidegvíz található melyet a fúrt kútban lévő szivattyú biztosítja.Ipari áram is van az ingatlanba.Kert locsolása a fúrt kútból megoldott.Az önálló garázsig egy viacoloros udvaron jutunk el .Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség 10-15 perc séta távolságra található.Vonattal a Nyugati pályaudvarra eljutni.Díjmentes bank független Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása, abban az esetben is ha nem nálunk vásárol.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Erkély:
15,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Andrea Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Giczi Andrea Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY