Eladó ház Piliny 73 nm
Eladó ház Piliny 73 nm
Eladó ház Piliny 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8160198
Referenciaszám: HZ070808
Frissítve: 1 napja

Piliny eladó családi ház 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
231 507 Ft/m²
73 m²
Alapterület
1305 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 259 Ft
Második évtől
71 417 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház – Nyugalom és Szépség Egy HelyenNógrád megye északi részén, Piliny csendes, zöldövezetében elhelyezkedő csodás házat kínálunk eladásra. Távol a város zajától, mégis könnyen elérhető távolságban. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik a természet közelségére és a kényelmes életre egyaránt vágynak.KertA házat egy gondosan ápolt tágas kert öleli körül, mely igazi oázisként szolgál a mindennapi rohanás után. A kertben többféle virágágyás, dísznövények és gyümölcsfák találhatók, amelyek egész évben változatos színekben pompáznak. A zöld pázsit tökéletes helyszínt biztosít piknikekhez, családi összejövetelekhez vagy egyszerűen csak a kikapcsolódáshoz.HázA ház 73 négyzetméteren, kényelmes elrendezéssel várja új lakóit. Az ingatlan hálófülkével, szobával, egy tágas nappalival, amerikai konyhával, fürdőszoba WC-vel és előtérrel rendelkezik. Az amerikai konyhából fantasztikus kilátás nyílik a kertre.KörnyékAz ingatlan egy csendes, barátságos utcában található, ahol a szomszédok figyelmesek és segítőkészek. A közelben található dombok kiváló lehetőséget biztosítanak a szabadtéri tevékenységekhez, túrázáshoz, a közeli iskola és óvoda pedig ideális választás a gyermekes családok számára.KözlekedésA ház közlekedési szempontból is kiváló helyen fekszik. A közeli nagyobb városok könnyen megközelíthetőek. Akár tömegközlekedéssel, vagy személyautóval.Ha Ön is egy olyan otthont keres ahol a kert szépsége és a hely nyugalma egyszerre nyújt feltöltődést és kikapcsolódást, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és tekintse meg személyesen ezt a csodálatos házat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Friesz György Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 299 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Friesz György Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 299 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY