Eladó ház Petrivente 123 nm
Eladó ház Petrivente 123 nm
Eladó ház Petrivente 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7989184
Referenciaszám: 167541
Frissítve: 2 napja

Petrivente eladó családi ház 4 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
17 484 Ft/m²
123 m²
Alapterület
1081 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 799 Ft
Második évtől
79 868 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167541 hivatkozási számú petriventei családi ház. Periventén eladásra kínálunk egy nappali plusz három szobás,központi fűtéses családi házat. -  Elhelyezkedés: Perivente  300 fős település Nagykanizsától 15 km-re,az M7 lehajtójától 4 km-re.A  kisközség  csendes és barátságos környezetet kínál az itt lakóknak. A szomszédos Becsehelyen  iskolai és óvoda,valamint üzeleti szolgáltatás igénybe vehető. - Állapot és felújítás: A ház belső tereit műszakilag és esztétikailag is felújították. A villany- és vízvezetékek cseréje, valamint a 32 A-re bővített villanyhálózat biztosítja a modern komfortot. Az aljzat és födém szigetelése a hatékony energiagazdálkodást szolgálja.Az új padlóburkolatok  hozzájárulnak a tisztaság és kényelem érzetéhez. Új bizonsági bejárati ajtó és új hőszigetelt  műanyag ablakok kerültek beépítésre.. A tágas ablakok tökéletesen megvilágítják a lakótereket, miközben lehetőséget teremtenek a természetes fény élvezetére.A fürdőszobában teljes körű felújítás történt. Új csempék és padlólapok kerültek elhelyezésre, modern zuhanyzóval és szaniterekkel. -  Fűtés: A központi fűtés gázkazánról üzemel, de a vegyes tüzelésű kazán is csatlakoztatható, ami lehetőséget teremt az energiatakarékosságra és a rugalmasságra. -  Lakótér: A ház mintegy 120 m2-n élhető teret kínál a mindennapi élethez. A nappali és három hálószoba lehetőséget ad  a tökéletes kikapcsolódásra,a praktikus elosztású és tágas helyiségek(konyha,étkező,fürdőszoba és mosókonyha )minden szükséges kényelmet biztosítanak. -  Közmű:Teljesen közművesített. -  Telek:A 1081 négyzetméteres karbantartott telek remek teret kínál kertészkedéshez vagy egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz.  Az épület alatt található pince multifunkcionális célra használható(kazánház,műhely) -  Azonnali birtokbavétel: Az ingatlan azonnal birtokba vehető, így gyorsan élvezheti az új otthon nyújtotta előnyöket. Ez a kellemes családi ház Periventén ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, miközben még mindig könnyen megközelíthetik a városi kényelmi szolgáltatásokat.  Falusi CSOK és kedvezményes hitel igényelhető a ház vásárlásához. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó petriventei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167541 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY