Eladó ház Pétfürdő 110 nm
Eladó ház Pétfürdő 110 nm
Eladó ház Pétfürdő 110 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7816549
Feltöltve: 10 hónapja

Pétfürdő eladó családi ház 3 szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
450 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
586 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 855 Ft
Második évtől
209 179 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pétfürdőn egy 110 nm családi ház, + üzlethelyiséggel. A ház Péten , központhoz közel helyezkedik el egy 586 nm-es saroktelken, aminek két bejárata is van. A ház szigetelt, fa nyílászárókkal rendelkezik, fűtése gázkazán vagy vegyestüzelésű kazán, a melegvízet villanybojler biztosítja. A házban nagy terek, remek elosztással tágas előszoba, konyha, étkező, nappali+ 2 szoba, fürdő található. Az egyik szobában, a nagy tér megléte miatt, egy gardrób is kialakításra került. A ház alápincézett. Az udvaron , térkövezett kocsibeálló, ill.Külön garázs található, melynek egy részének leválasztásával lett kialakítva egy 20 nm-es üzlethelyiség,(mellékhelyiséggel), amely alkalmas szépészeti szolgáltatás (fodrászat, műkörmös, kozmetikus) vagy más, egyéb tevékenységre. Fűtése infrapanellal megoldott. A garázs folytatásában egy , teraszos rész, kiülő lett kialakítva, ami kerti partikhoz kivállóan alkalmas. A kert rendezett, néhány gyümölcsfával beültetett, a kerítés felöl sövénnyel határolt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csepkéné Gáspár Mónika
+36 30 684 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csepkéné Gáspár Mónika
+36 30 684 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY