Eladó ház Pécsvárad 79 nm
Eladó ház Pécsvárad 79 nm
Eladó ház Pécsvárad 79 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8125393
Referenciaszám: HZ046119
Frissítve: 3 napja

Pécsvárad eladó családi ház 2 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
340 506 Ft/m²
79 m²
Alapterület
3358 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 957 Ft
Második évtől
113 675 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy páratlanul bájos, tágas 2 szintes családi ház, mely Pécsváradon található, a Dombay tó festői környezetében. A nyugodt környezetben elhelyezkedő ingatlan különlegessége, hogy egy 3 358 négyzetméteres, gyümölcsfákkal teli, művelési ágból kivett zártkerti területen fekszik, komplett közművesítéssel. Ez a családi ház tökéletes választás azok számára, akik a természetközeli, nyugodt környezetet keresik, anélkül, hogy a városi kényelemről le kellene mondatniuk. Fedezze fel ezt az egyedi ingatlant, amely tökéletes otthona lehet Önnek és családjának. Forduljon hozzánk bizalommal további információkért és a megtekintésért. A különlegességek közé tartozik egy autentikus borospince is, ami ideális helyet biztosít a borkedvelők számára saját válogatásuk tárolásához. A zártkerti ingatlan a saját gyümölcsöskertjével nemcsak önellátásra ad lehetőséget, hanem a természet közelségének élvezetét is garantálja. A családi ház két különálló szintje tökéletesen alkalmas családok részére is, akik nem szeretnének lemondani a kényelemről és a privát szféráról. A hangulatos grillező pedig remek helyszínül szolgál az otthoni pihenéshez, családi összejövetelekhez vagy baráti társalgáshoz a szabadban. Az otthon melegét gázkonvektor és kályha biztosítja, így a téli hónapokban is kényelmes hőmérsékletű a belső tér. Az épület magas minőségi tégla szerkezetével nemcsak tartós és időtálló, hanem a hőszigetelés szempontjából is előnyös választást jelent a leendő tulajdonosok számára. Keressen bizalommal a hét minden napján, 07-21 óráig!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
5,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zsolt Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 20 219 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Zsolt Duna House - Pécs, Kincses út Az iroda összes hirdetése
+36 20 219 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY