Eladó ház Pécs 200 nm
Eladó ház Pécs 200 nm
Eladó ház Pécs 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7959031
Referenciaszám: 310868
Frissítve: 1 napja

Pécs eladó családi ház 7 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
695 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1464 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges, exkluzív villa Pécsett eladó.! Mediterrán hangulatot idéző varázslatos Mecsek oldali kertben, hatalmas fák között áll ez a csodálatos kis birodalom, ahol a 3 szintes épület Ybl díjas építész által tervezett, lakberendező segítségével berendezett, 200 m2 lakóterületű. Nem mindennapi építészeti és lakberendezési megoldások: egymáshoz szervesen kapcsolódó belső terek, galériás hálók jellemzik a sokféleképpen belakható villát, mely számtalan variációs lehetőséget rejt magában. Az alsó szint jelenleg alkotóműhely és galéria, de akár egy teljesen különálló apartman is lehet belőle különösebb átalakítás nélkül. A következő szintet 60 m2-es terasz veszi körül, ahol tényleg csak karnyújtásnyira van a természet, akárcsak a ház többi részében. A telek 1434 m2, ahol az örökzöld és mediterrán növények között 40 m mély ásott kút, napkollektorral fűthető medence, grillező hely és szauna is helyet kapott. A relaxálásban, feltöltődésben a kinti finn szauna mellett egy benti infra szauna is segít. Nehéz felsorolni mindent, amit érdemes tudni erről a különleges házról. Ezt inkább látni kell! Ha szeretne kikapcsolódást, nyugalmat, teljes kényelmet biztosító igényes otthont a természetben, de mégis közel a város szolgáltatásaihoz, akkor hívjon, hogy megmutathassam mindezt a valóságban is. Az ingatlan irányára: 139.000.000 Ft. Hívjon, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
EZAZ INGATLAN EZAZ INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 380 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
EZAZ INGATLAN EZAZ INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 380 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY