Eladó ház Pécs, Szkókó 145 nm
Eladó ház Pécs, Szkókó 145 nm
Eladó ház Pécs, Szkókó 145 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8171132
Feltöltve: 3 napja

Pécs eladó családi ház 5+1 fél szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
655 172 Ft/m²
145 m²
Alapterület
1320 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 630 Ft
Második évtől
401 454 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
5,5 szobás, kétgenerációs, 145 nm-es családiház eladó a szkokói városrészben. Az ingatlan egy régi présházból és egy új ytong épületből áll. Az ingatlan alsó szintjén jelenleg 2 szoba plusz konyha van kialakítva a felső szinten pedig 3,5 félszoba kapott helyet egy második fürdővel, illetve egy panorámás terasszal. A szintek, külön-külön megközelíthetőek. A ház fűtéséért egy gázkazán felel, de ki lehet váltani egy vegyestüzelésű kazánnal illetve egy cserépkályhával. Tartozik hozzá egy garázs és egy nagy hátsókert illetve egy pince, ami az épületen belül található meg. Az épület részben felújított, ami magába foglalja az új házrész teljes áramhálózatának újra kábelezését, az összes nyílászáró kicserélését illetve az elektromos redőnyök beszerelését és a 10cm-es szigetelés felhelyezését. Sétával elérhető a belváros illetve számos kiszolgáló egység. Az ár irányár, komoly érdeklődő esetén, alku tárgyát képezheti.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázskertpinceszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 734 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 734 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY