Eladó ház Pécs, Patacs 140 nm
Eladó ház Pécs, Patacs 140 nm
Eladó ház Pécs, Patacs 140 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8147633
Feltöltve: 22 napja

Pécs eladó családi ház 5 szobás: 97,99 millió Ft

97,99 millió Ft
699 929 Ft/m²
140 m²
Alapterület
403 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 407 Ft
Második évtől
414 089 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécs kiemelkedően frekventáltnak számító részén, az újpatacsi városrészen, eladóvá vált kizárólag irodánk kínálatában, ez a minden tekintetben gondtalannak, és minden igényt kielégítőnek számító családi ház. A tulajdonosa az elmúlt évek során folyamatosan szépítgette, modernizálta minden tekintetben. Példának okáért megemlíthető a nyílászárók cseréje, hideg-meleg burkolatok cseréje, gépesített konyhabútor beépítése, és számos apróság, ami ehhez a gondtalan és gyönyörű állapothoz vezetett. A falazata tégla, stabil alapokon nyugszik, a tető újszerű és Bramac héjazattal rendelkezik. A külső nyílászárók hő és hangszigetelt műanyagok. Az épülethez tartozik egy udvari és egy utcafronti terasz, továbbá kettő db, automata kapuval ellátott nagyméretű garázs. A fűtésért kondenzációs gázkazán, a hűtésért 3 db. klímaberendezés felel. Mind a gáz, mind pedig a villanyszámla, bőven a rezsicsökkentett határérték alatt marad tendenciózusan. A kert éppen ideális méretű, és a belső terasszal karöltve, ideális, és idilli hangulatú helyet biztosít nyáresti baráti összejövetelek helyszíneként. A helyiséglista a következőkből tevődik össze. Alsó szint:- 2 db garázs, -kazánhelyiség Második szint:-amerikai konyha-étkező-nappali,-hálószoba,-fürdőszoba/wc Tetőtér:-előtér,-3 szoba,-fürdőszoba/wc A közelben pár perc sétányira megtalálható az összes multi bevásárlóközpontja, éttermek, óvoda, iskola, az egyetem pedig 3 perc gépkocsival. A ház frissen festett állapotban várja leendő új tulajdonosait. A jelenleg hatályos, és a közeljövőben érvénybe lépő támogatások kiaknázásában, valamint teljeskörű egyéb hitelügyintézésben, az elérhető legkedvezőbb feltételekkel, mindenre kiterjedő ügyintézéssel tudunk segíteni az ingatlan megvásárlásának érdekében. Ügyvédi háttér, és díjkedvezmények az általunk kiközvetített és értékesített ingatlanok esetében. 30 év építőiparban szerzett tapasztalattal segítjük Önöket a lehető legmegfelelőbb ingatlan kiválasztásában. Bárminemű egyéb kérdés esetén, telefonon készséggel állunk rendelkezésre.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkapcsolatosjó beosztásúvilágosbelsőkertamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacher László Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 420 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacher László Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 420 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY