Eladó ház Pécs, Mecsekoldal 25 nm
Eladó ház Pécs, Mecsekoldal 25 nm
Eladó ház Pécs, Mecsekoldal 25 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8164427
Referenciaszám: H486195-4670894
Frissítve: 1 napja

Pécs eladó családi ház 1 szobás: 24,2 millió Ft

24,2 millió Ft
968 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
2448 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 129 Ft
Második évtől
102 265 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentkút vagy Mecsekszentkút Pécs városhoz tartozó, főleg kertes házakból álló, egykor önálló település. 250-360 méter tengerszint feletti magasságú észak-déli irányú terület, az Abaligetre vezető 6604-es út közelében. Északi végében található a Szent-kút forrás. EGYEDÜLÁLLÓ, SZARVASGOMBA TERMŐ TELEK ELADÓ PÉCSETT A MECSEKOLDALBAN Megvételre kínálunk egy közel negyedhektáros, közművekkel rendelkező, aszfaltozott úton megközelíthető belterületi ingatlant Pécsett a Mecsekoldalban. Az ingatlan jellemzői: - a 2448 m2-es telken egy 25 m2 alapterületű felújítandó, hangulatos téglaházikó található - az elektromos hálózat új ( 32 A-ra van bővítve ) - a telek alsó részén egy sziklafalban végződő, jó állapotú, nagyméretű boltíves van - a terület kivételes, természetes panorámával rendelkezik, lejtős - lépcsőzetes kialakítású - ahogyan a cikk-cakkban haladó kis ösvényen felfelé haladunk, egyre szélesebb, lélegzetelállító panoráma tárul elénk. - a tölgyfákkal beültetett terület közepétől már a Jakab hegy is a panoráma része lesz, innen igazán élvezhetjük a naplementéket - erdős, ligetes kialakítású, ahol a természet csodáit, a Mecsek növény-és állatvilágát is élvezhetjük - kivételes adottságú hely, mely kiemelkedően alkalmas glamping jellegű, vagy egyéb szálláshely kialakítására, családi ház építésére, illetve hétvégi háznak is - a közelben turista utak és forrás is található, számos kirándulási és túrázási lehetőség elérhető - a csodák nemcsak a felszínen, hanem a föld alatt is ott rejlenek A jelenlegi tulajdonosok szarvasgombászok, akik a terület kivételes adottságát felfedezték, megvigyázták és folyamatosan gondozzák. Az ingatlan tölgyfái nyári szarvasgombát teremnek, amit a tulajdonosok rendszeresen gyűjtenek szakképzett kutyáikkal. A jelenlegi tulajdonosok olyan természetkedvelő, felelős új tulajdonost keresnek, aki az említett adottságokat megóvja. Ehhez a szükséges szakmai segítséget biztosítják, valamint vállalják, hogy amennyiben erre igény van, a szarvasgomba gyűjtésében, hasznosításában is közreműködnek. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az általunk kínált ingatlan, kérem keressen bizalommal a fenti telefonszámon. Irodánk teljeskörű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Právicz Anna OC Pécs, Klimó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Právicz Anna OC Pécs, Klimó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY