Eladó ház Pécs, Ispitaalja 168 nm
Eladó ház Pécs, Ispitaalja 168 nm
Eladó ház Pécs, Ispitaalja 168 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8171130
Feltöltve: 3 napja

Pécs eladó családi ház 6 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
535 714 Ft/m²
168 m²
Alapterület
395 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 281 Ft
Második évtől
380 325 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ispitaalja csendes utcájában eladó egy tégla építésű kétszintes családi ház. A két szint teljesen különálló lakás, de kétgenerációs lakótérként is használható. Az alsó szint jelenleg üresen áll, felújítandó, a felső jó állapotú, de felújítva az sincsen. A két lakás fűtése egymástól független, gázkazánról, radiátorokkal történik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A két szint gáz és elektromos rendszere szétválasztott, saját mérővel, a vízrendszer közös, de almérőkkel megosztható. Mindkét lakás 3 szobás, előszobával, konyhával, kamrával, fürdővel, az emeleten különálló wc-vel. Az alsó lakáshoz közvetlen kertkapcsolattal nyitott terasz tartozik, felette az emeleten egy lábakon álló fedett erkély nyújt gyönyörű kilátást a környék kertjeire, és távolabb a Mecsekre is. A korábbi síkpalás tetőszerkezet teljes felújítás után bitumenzsindely fedést kapott, így a padlástér alkalmas egy harmadik önálló lakás kialakítására vagy az emeleti lakás belső kétszintesre bővítésére. Az épület alagsora, mely valamikor szintén lakás céljára szolgált, jelenleg csak tárolóhelynek alkalmas. Kialakításra került belőle egy saját alagsori garázs, mely azonban a belmagasság és a meredek utcai lejáró miatt csak kis magasságú személygépkocsi részére alkalmas. Az épület előtti utca ingyenes, de korlátozott várakozási övezet. A kétlakásos épület nem társasház, egyetlen tulajdonosé, így csak egyben eladó, de későbbiekben társasházzá alakítható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázscsendeserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 734 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 734 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY