Eladó ház Pécs, Diós 233 nm
Eladó ház Pécs, Diós 233 nm
Eladó ház Pécs, Diós 233 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158937
Referenciaszám: 2024-P-46
Frissítve: 7 napja

Pécs eladó családi ház 5+2 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
639 485 Ft/m²
233 m²
Alapterület
640 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 199 Ft
Második évtől
629 649 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 2024-P-46 Álmai otthona Pécs egyik legkedveltebb, családi házas övezetében várja Önt! Fedezze fel ezt a lenyűgöző, 3 szintes családi házat a Mecsek egyik lábánál, a Papkertnél! Képzelje el, hogy minden reggel a teraszán kávézik, miközben a város panorámájában gyönyörködik! Este pedig a saját szaunájában pihenhet egy hosszú nap után. Ez az ingatlan nemcsak egy ház, hanem egy életstílus! Az ingatlan térszervezése, közösségi és hálófunkciók elkülönülése miatt ideális otthon lehet akár többgeneráció számára. Tágas és világos belső tereivel, valamint az alsó szinten található wellness részleggel igazi luxus életérzést biztosít. A nagy terasz ideális helyszín a családi összejövetelekhez vagy a reggeli kávézás élvezetéhez a lenyűgöző panorámával a háttérben. Főbb jellemzők: Szobák: 3 tágas hálószoba, ahol mindenki megtalálja a saját nyugalmát, és 2 kisebb szoba, amely akár hálónak, dolgozószobának, vagy gardróbnak is kitűnő lehetőséget nyújt. Nappali-étkező-konyha: Egy hatalmas, napfényes tér, amely ideális a családi együttlétekhez és vendégek fogadásához. A modern berendezés és a minőségi anyagok garantálják a stílust és a hosszú élettartamot. Terasz: Egy intim tér, ahol élvezheti a friss levegőt és a természet közelségét, miközben csodálatos panoráma nyílik Pécs városára és a tv-toronyra. Alsó szint: Kényeztetés és pihenés minden mennyiségben! Masszázs-szoba, szauna-szoba és kerti szerszámtároló, valamint kétállásos garázs, melyből belső lépcsősoron közelíthető meg a lakótér. Panoráma: Szinte az összes szobából élvezheti a város és a tv-torony lenyűgöző látványát, ami igazán egyedivé teszi ezt az otthont. Ez a ház tökéletes választás mindazon családok számára, akik távol a város zajától, egy nyugodt, mégis könnyen megközelíthető otthont keresnek, ahol a természet közelsége és a városi élet előnyei tökéletes harmóniában találkoznak. Várom hívását, hogy személyesen is bemutathassam Önnek ezt a páratlan ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
C
összkomfortosgarázspanorámaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY