Eladó ház Pécs, Deindol 200 nm
Eladó ház Pécs, Deindol 200 nm
Eladó ház Pécs, Deindol 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8101477
Referenciaszám: 2024-PK-08
Frissítve: 9 napja

Pécs eladó családi ház 5+1 fél szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
440 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
2009 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 398 Ft
Második évtől
348 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 2024-PK-08 ÁRCSÖKKENÉS! Pécs-Mecseknyugaton, távol a város zajától, 2000 nm-es, ápolt, karbantartott lejtős telken, egyedi megjelenésű, 1985-ben épült, 200 nm-es családi ház eladó! Ezt az ingatlant olyan családnak ajánlom, akik szeretik a páratlan csendet és nyugalmat, ki tudják használni a tágas tereket, és nem félnek néhány lépcsőt megtenni ahhoz, hogy a saját kertjükből élvezzék a csodálatos mecsek-nyugati panorámát. A ház szerkezezileg ép, szigetelt, tetőzete és homlokzatai kifogástalan állapotúak. Az épület három szintes, legalul a garázs, műhely, kazánház, mosókonyha és egy tégla boltozatú borospince találaható. Középső szinten az előtérből nyílik az impozáns, déli tájolású nappali, melynek éke a kiegészítő fűtésre alkalmas kandalló. Ezen a szinten még különálló WC, fürdőszoba, konyha-étkező, kamra, 2 hálószoba van, mindkettő keleti tájolású, a Nyugat-Mecsek lankáira néző erkéllyel. Az emeleten két egész és egy félszoba, fürdőszoba, gardbóbszoba és egy 20 nm-es tetőterasz, mely két szobából is megközelíthető. Négy szoba modern hűtő-fűtő klimával van ellátva. Az ablakokon aluminium redőny + szunyogháló. A ház kettős vizvezetékrendszerrel van ellátva. Fűtés gáz cirkóval és kandallóval is lehetséges. Az épület hőszigetelt. Az ingatlan riasztórendszerrel felszerelt. Az udvaron található egy épitett 8x3x1,4 méteres fűthető medence, eltolható polikarbonát tetővel, automata porszivóval, homokszűrővel, rozsdamentes lépcsővel. A telken egy 6 m3-es és egy 24 m3-es esővizes ciszterna található, valamint az udvarban esővizes locsoló csapok vannak elhelyezve. A kertben gyümölcsfák (cseresznye, barack, kajszi, homoktövis) és egy kis konyhakert van. A kerthez tartozó teljes gépesités egy kis épületben van tárolva (villannyal ellátott). A ház mellett helyet kapott egy fűthető 8 nm-es üvegház a növények teleltetésére. További jellemzők: Bramac cserép, 3 rétegű fa nyilászárók, aluminium redőnnyel árnyékoltak, kandalló valamint kettő garázs. Buszmegálló 2 perc sétára van. Az ingatlan tehermentes, CSOK-Plusz-ra alkalmas, rövid időn belül birtokba vehető. További információkért keressen bizalommal a hét bármely napján! Igény esetén hitelkalkulációt helyben, díjmentesen végzek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
E
összkomfortosgarázspanorámaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY