Eladó ház Pécel 129 nm
Eladó ház Pécel 129 nm
Eladó ház Pécel 129 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8108276
Referenciaszám: 43622
Frissítve: ma

Pécel eladó családi ház 3 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
744 186 Ft/m²
129 m²
Alapterület
662 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 900 Ft
Második évtől
405 680 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Gődőllői CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Pécelen lévő 3 szobás, kertes családi házat, medencével! A Péceli családi ház főbb jellemzői: - a telek nagysága 662 m2 , szépen kialakított, passzol a ház környezetéhez - a nettó alapterület 129 m2 - a ház egy része 1960 körül épült, a többi része a 2000-es években épült téglából, könnyűszerkezetből - az ingatlan jó állapotú, a gondos tulajdonosok minden évben foglalkoznak az állapot megőrzésére - földszinten kialakításra került: előtér, folyosó, 2 hálószoba, nappali, konyha, étkező, kamra, gardrób és télikert, folyosó, fürdőszoba, zuhanyzó illemhelyiséggel - az emeleten: szoba és illemhelyiség került kialakításra  - az ingatlan összközműves, összkomfortos, ipari árammal ellátva - az épület fűtésről kombi cirkókazán és egy 24 kw-os vízteres kandalló gondoskodik - a nyílászárók fából készültek - szerkezetileg nagyon jó állapotú, jó elrendezésű ingatlan - 2020-ban a teljes elektromos hálózat cserélve lett - a gardrób szobában egy infraszauna is helyett kapott - a házhoz tartozik még egy 2 autó parkolására alkalmas fedett beálló - automata öntözőrendszerre csatlakoztatott fűthető medence ékesíti a hangulatos kertet - a buszmegálló 5-7 perc séta Amennyiben az 183800237-es számú eladó péceli családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY