Eladó ház Pécel 86 nm
Eladó ház Pécel 86 nm
Eladó ház Pécel 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8014532
Referenciaszám: 43294
Frissítve: 1 hónapja

Pécel eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
754 651 Ft/m²
86 m²
Alapterület
572 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Gődőllői CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Pécelen lévő 3 szobás, kertes családi házat, 2 garázzsal! A Péceli családi ház főbb jellemzői: - a telek nagysága 572 m2 - a nettó alapterület 86 m2 - 1975-ben épült B30-as téglából, a tető palával fedett - az ingatlan állapota átlagos/felújítandó - előtér, 3 hálószoba, konyha, étkező, közlekedő, fürdőszoba illemhelyiséggel, fedett terasz került kialakításra az épületben - az ingatlan összközműves, összkomfortos, ipari árammal ellátva - a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak - a nyílászárók egy része műanyagból, a többi fából készült - magas alappal rendelkezik, szerkezetileg jó állapotú - a szuterén részben garázs, melyben szerelőakna lett kialakítva, kazánház és tároló kapott helyet - a házhoz tartozik még egy melléképület, amely könnyen lakhatóvá alakítható és még egy különálló garázs - az ingatlan csendes, nyugodt utcában található, de mégis 2 percre a központtól Amennyiben az 183800217-es számú eladó péceli családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY