Eladó ház Pécel 220 nm
Eladó ház Pécel 220 nm
Eladó ház Pécel 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7851828
Referenciaszám: H473264
Frissítve: 3 napja

Pécel eladó családi ház 6 szobás: 106,9 millió Ft

106,9 millió Ft
485 909 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1043 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 349 541 Ft
Második évtől
451 741 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécelen várja új tulajdonosait ez a két lakószintes, teljesen alápincézett családi ház. Mindkét lakás tágas, világos, azonos méretű (100-100 m2) és elosztású, nappali + 2 hálószobás, nagy konyhával, étkezővel. A lépcső az épületen belül van, egy kis előtérből indul, így alkalmas a ház nagyobb létszámú család részére is és két család „egy fedél alatt, de külön” zavartalan együttélésére. Külön mérőórák, gázkazánok, villanybojlerek vannak. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az emeleti lakás is teljes értékű, nem tetőtér beépítés. A szuterénben ipari áram, két autó részére kialakított fűthető garázs található, az egyik szerelőaknás. A másik üzlethelyiségként működött, a hozzátartozó vizesblokkal, w.c.-vel. Bármilyen jellegű szolgáltatás működtetésére alkalmas. Az udvaron további gépkocsik parkolása is lehetséges. A telek nagyobbik, pihenésre, kertészkedésre alkalmas része az épület mögött terül el. A ház kiváló műszaki állapotban van, tisztasági festés után akár lakható. Igényektől függően burkolatok cseréje lehet csak szükséges. A tulajdonos 2-3 szobás lakás, iker- vagy sorház beszámítását is elfogadja. Tehermentes, hitelezhető, jogilag rendezett, rugalmasan megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
15 m²
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY