Eladó ház Pázmánd 180 nm
Eladó ház Pázmánd 180 nm
Eladó ház Pázmánd 180 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8171675
Referenciaszám: HZ021938
Feltöltve: 8 napja

Pázmánd eladó családi ház 4 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
527 778 Ft/m²
180 m²
Alapterület
924 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 630 Ft
Második évtől
401 454 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó két lakrészes családi ház Pázmándon!Pázmánd központi részén, a mezítlábas park közelében eladó egy rendkívül sokoldalú, két külön bejárattal rendelkező családi ház! Az ingatlan ideális választás lehet nagyobb családoknak, több generáció együttéléséhez, vagy akár befektetési célokra is. A kert végében folyik a Bágyom-patak.FőépületAlapterület: 120 m²Falazat: Porotherm téglaFödém: BetonTetőszerkezet: Fa, cseréppel fedveSzigetelés: Isola vízszigetelő lemezElrendezés: Amerikai konyhás nappali, 4 szoba, 2 fürdőszobaTeraszok: 30 m² nyitott, 15 m² fedettAblakok: Fa, hőszigetelt üvegezésselFűtés: Különálló Jumpers gázkazánKisházAlapterület: 52 m²Falazat: Vályog téglaFödém: SárfödémTetőszerkezet: Fa, cseréppel fedveElrendezés: 1 szoba, fürdőszoba, konyhaKülönlegességek :Fúrt kút, bőséges vízellátással.Zárt tároló: A két ház között elhelyezkedő zárt tároló helyiségek jelenleg raktározási és műhely funkciót látnak el, de akár szobákká is átalakíthatók.Garázs: 20 m²Telek: 924 m², füves, virágos, fás, bokros kialakítású, ideális pihenő rész.A házhoz tartozó teraszok és a gondozott kert kiválóan alkalmasak családi és baráti összejövetelekhez, pihenéshez. Az ingatlan Pázmánd szívében helyezkedik el, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők.Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Hívjon bizalommal, és nézze meg személyesen ezt a remek ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Péter Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 215 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Péter Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 215 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY