Eladó ház Parád 80 nm
Eladó ház Parád 80 nm
Eladó ház Parád 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8169323
Referenciaszám: H487199
Frissítve: 1 napja

Parád eladó családi ház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
248 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1621 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ez a felújítandó, 80 m²-es családi ház Parád egyik csendes utcájában, a Mátra szívében. Az ingatlan három külön nyíló szobából áll, amelyek egy előszobából közelíthetők meg. A konyha mellett a kamra és a padlásfeljáró található. A hátsókertből gyönyörű, örök panoráma nyílik a Mátra hegyeire, ami igazán különlegessé teszi ezt az ingatlant. A vételárba benne van még a házhoz kapcsolódó két kivett beépítetlen terület is, amelyre akár építeni is lehet, így a teljes eladásra kerülő telekterület 3697 m2 összesen! Ezáltal az ingatlan befektetési célból is kiváló vétel lehet. Figyelem! Ez az ingatlan megfelel az otthonfelújítási program feltételeinek, amely igénybevételével akár 6.000.000 Ft támogatási összeghez juthat, a pályázat feltételei szerint. Sőt falusi CSOK is igényelhető rá. Részletes tájékoztatásért kérem hívjon.

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Andrea Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Andrea Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY