Eladó ház Pápa, Tamás utca 87 nm
Eladó ház Pápa, Tamás utca 87 nm
Eladó ház Pápa, Tamás utca 87 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8162317
Feltöltve: 7 napja

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
189 655 Ft/m²
87 m²
Alapterület
450 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújítandó Családi Ház Eladó Pápán Eladó egy felújítandó családi ház Pápán, amely remek lehetőségeket kínál az új tulajdonos számára! Ház jellemzői: Szobák száma:* 3 Alapterület:* 87 négyzetméter Fűtés:* Cserépkályha További jellemzők: -Különálló garázs: A házhoz tartozik egy különálló garázs, amely kiválóan alkalmas autó tárolására vagy műhelyként való használatra. A ház felújításra szorul, így lehetőséget nyújt az új tulajdonos számára, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki az otthonát. Az ingatlan Pápán található, csendes és barátságos környezetben, közel a város központjához és minden szükséges szolgáltatáshoz. Megtekintés és további információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízsaját parkoló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY