Eladó ház Pápa, Erzsébetváros 100 nm
Eladó ház Pápa, Erzsébetváros 100 nm
Eladó ház Pápa, Erzsébetváros 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8055075
Referenciaszám: 168104
Frissítve: ma

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
57 277 Ft/m²
100 m²
Alapterület
749 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168104 hivatkozási számú pápai családi ház. Pápa külvárosi részén, Erzsébetváros csendes kis utcájában eladó egy 742 nm-es telken fekvő, 100 nm-es, 3 szobás családi ház, melléképülettel, tárolókkal, valamint egy tágas garázzsal. A ház elrendezését tekintve rendkívül praktikus, a házba lépve egy kellemes hangulatú, világos előtérbe jutunk. Az előtérből egy közlekedő nyílik, ahol helyet kapott egy kis étkezősarok, valamint a közlekedőből nyílnak a ház többi helyiségei is: a nappali, 2 szoba, WC, fürdőszoba és a konyha egy kis spájzzal.  A spájzon át jutunk el a háztartási helyiségbe, ahol van még egy WC. Fűtése több módon megoldható, a háztartási helyiségben található egy vegyes tüzelésű kazán, valamint egy gáz cirkó kazán, a nappaliban pedig egy cserépkályha. A gázkazán 2018-ban lett cserélve. Az udvar szépen karbantartott, gyümölcsfákkal beültetett. Az ingatlan mérete, a telek nagysága és a rengeteg tárolási lehetőség miatt kiválóan alkalmas gyermekes családoknak, akik egy nyugodt, kényelmes otthont keresnek a város egy csendes részén Vegyék meg leendő otthonukat akár önerő nélkül és használják ki az igénybe vehető állami támogatásokat! Kedvezményes kamatozású hitel (CSOK+) és önerőként felhasználható babaváró támogatás!  CSOK+ esetén illetékmentesség! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pápai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168104 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
F

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turner-Horváth Adrienn Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 393 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turner-Horváth Adrienn Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 393 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY