Eladó ház Pánd 28 nm
Eladó ház Pánd 28 nm
Eladó ház Pánd 28 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8173049
Referenciaszám: HZ085912
Feltöltve: 2 napja

Pánd eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
868 961 Ft/m²
28 m²
Alapterület
897 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pánd csendes, rendezett utcájában eladó karbantartott családi ház!Az ingatlan 2003-ban jelenlegi tulajdonosai megálmodták, majd könnyűszerkezettel megépítették, egy 897 m2 telekre. Nyaralóként/nyári lakként használták, folyamatos karbantartás mellett. Az épület szigetelt így téli tartózkodásra, egész éves lakhatásra alkalmas. Netto alapterülete 28,77 m2 + 11,02 m2-es terasz tartozik hozzá. Tovább beépíthető, mivel a telek beépíthetősége 30 %-os.Jelenlegi elrendezése :- Szoba- Konyha - Étkező- nappali- Fürdőszoba wc-vel- Fedett teraszFűtése kombi gázcirkóval megoldott, ami a meleg víz előállításáról is gondoskodik. Ezen felül kiépítése került hűtő- fűtő klíma is. A telken található még egy szerelő aknás garázs, ami tárolásra is alkalmas. A kertbe növények, virágok és pár gyümölcsfa került. Az ár a teljes bútorzattal, a jelenleg képek szerinti gépekkel együtt értendő. További kérdésekkel és megtekintési szándékkal keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY