Eladó ház Pánd 60 nm
Eladó ház Pánd 60 nm
Eladó ház Pánd 60 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8156122
Referenciaszám: 169217-4676500
Frissítve: ma

Pánd eladó családi ház 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
366 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
747 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169217 hivatkozási számú pándi családi ház. Pánd csendes, parkosított utcákkal övezett részén eladó egy 60nm-es családiház. A ház vegyesfalazatú téglából épült, héjazata cserép. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve az elmúlt évben. Más felújítás nem történt az ingatlanban, de így is lakható állapotú, azonnal beköltözhető. Az ingatlan elrendezése szerint található benne a 64nm-en: 2 hálószoba, 1 konyha étkezővel, fürdőszoba WC-vel, előtér és egy kamra. A telek saroktelek, így igény szerint akár ketté is választható. De gazdálkodásra, állattartásra is kiváló lehetőséget rejt magában 747nm-es méretéből adódóan. A kertben rengeteg jelenleg is termő gyümölcsfa található, valamint egy garázs, és egy szerszámos faházikó. Az utcában barátságos szomszédok, parkosított kertek és gyümölcsösök találhatók. Ahogy a képek is mutatják, egy felújítás ráférne a házra, de nincs sürgős teendő rajta ha valaki azonnal szeretne beköltözni. Az eladás családi okok miatt rendkívűl sürgős, így az ár IRÁNYÁR! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pándi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169217Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ifj. Szabó László Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ifj. Szabó László Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY