Eladó ház Paks, Dunakömlőd 100 nm
Eladó ház Paks, Dunakömlőd 100 nm
Eladó ház Paks, Dunakömlőd 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098220
Referenciaszám: H484145
Feltöltve: 2 hónapja

Paks eladó családi ház 3 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
980 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
436 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 439 Ft
Második évtől
414 131 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Paks mellett egy zsákfaluban kínálok eladásra egy 2023-ban épült kis családi házat. Szeretne egy sváb közösség tagja lenni? Csendes, nyugodt helyen, kedves emberek között képzelte el a mindennapjait? Ezt a dunaparti településen épült ingatlant Önnek ajánlom! Korszerű alapanyagokból, gondosan megépített 100 nm-es házikó várja új tulajdonosát. Az ingatlan főbb jellemzői: -Porotherm téglából épült, a szuterén szint dupla falazással, víz és hőszigeteléssel, vasalással ellátott -külső fala és a mennyezet is szigetelt -korszerű műanyag nyílászárók rovarhálóval, redőnnyel -hűtő-fűtő klíma van -fűtése gázkazánról történik -kandalló az alsó és a lakószinten is használható -helyiségek a felső utca szintjén: nappali, konyha, fürdő, háló, gardrób, terasz, garázs -helyiségek az alsó utca szintjén: közösségi tér, fürdő, főzőfülke -két utcáról megközelíthető -közel 440 nm telekméret -udvarán gyümölcsfák, bokrok és magaságyások tele gyümölccsel, zöldségfélékkel (3 fajta barack, cseresznye, meggy, málna, ribizli, eper, áfonya, szőlő) Ez a település biztosítja Önnek a csendet és nyugalmat úgy, hogy egy nagyobb város elérhető távolságban (mindössze 3 km) nyújt kellő kényelmet, ahol üzletek, orvosi rendelők és egyéb közintézmények állnak rendelkezésre. A két települést kerékpárút és a folyamatosan közlekedő helyijáratok is összekapcsolják. Ne hagyja ki a lehetőséget! Megtekintéshez időpontot kérjen még ma! Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen: * Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. * Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. * Szakértőnk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várja Önt. * Előre egyeztetett időpontban. Paks-Dunakömlődön családi ház eladó.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyi Mónika Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyi Mónika Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY