Eladó ház Pákozd 50 nm
Eladó ház Pákozd 50 nm
Eladó ház Pákozd 50 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8170114
Feltöltve: 2 napja

Pákozd eladó családi ház 2 szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
470 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 840 Ft
Második évtől
99 307 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pákozd belterületen, üdülőövezetben eladó egy téglából épített ház. A ház alsó szintjén egy pince található. A házba belépve, a középső szinten található egy étkező, konyha, fürdőszoba WC-vel, és egy nappali szoba. Az emeleten egy hálószoba és tágas erkély található. A ház körül a középső szinten is terasz található. A ház egy osztatlan közös telken található, szolgalmi úton megközelíthető. A telken gondozott, vegyszermentes gyümölcsfák (körte, meggy, cseresznye, alma, szilva) és szőlő található. A kerti tűzrakó mellett egy szaletli található a kültéri étkezésekhez. A közművek közül a villany be van vezetve, gáz az utcában. A kertben található 52 méter mély kútból a víz házi vízművel jut be a házba. Meleg vízről elektromos bojler gondoskodik, fűteni az alsó szinten lévő kandallóval lehet. Az erkélyről kilátás nyílik a közeli erdőre és a Velencei-tóra is. Internet sim kártyás routerrel van megoldva. A fa ablakok és az erkélyajtó 1 évvel ezelőtt lett kicserélve. A ház jelen állapotában tökéletes nyaralónak, szigetelés után állandó lakhatásra is alkalmas lehet. A telek 20%-a beépíthető. Kérésre további információt, képeket tudok küldeni, illetve egyeztetett időpontban megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Erkély:
7 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyösszkomfortoskertcsendespanorámaétkezőerkélyteraszpinceinternetkandallóparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 453 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 453 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY