Eladó ház Ostoros 140 nm
Eladó ház Ostoros 140 nm
Eladó ház Ostoros 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8144622
Referenciaszám: 631_ipe
Frissítve: ma

Ostoros eladó családi ház 4+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
499 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
645 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 558 Ft
Második évtől
295 386 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ostoroson 140 m2-s, 4+1 szobás családi ház 645 m2-s, panorámás telken eladó. Az épület 1987-ben épült téglából, cserépfedésű, eltolt szintes. Az alap vízszigeteléssel készült, a csapadék elvezetéssel sosem volt probléma. Az emeleti rész szigetelt. Pinceszinten: mosókonyha, kazánház/tüzelőtároló, 2 tároló helyiség. Földszinten: utcafronti garázs elektromos kapuval (18 m2), előtér, étkező, konyha, kamra, tusolós fürdőszoba wc-vel, udvarkapcsolatos nappali (32 m2) - 20 m2-s burkolt, árnyékolóval ellátott terasz. Emeleten: 2 + 1 szoba, kádas fürdőszoba wc-vel. Nyílászárók: redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakok (2007). Burkolatok: 3 szobában parketta, továbbá laminált lap és kerámia lapok. Fűtése: vegyes tüzelésű, nagy teljesítményű TOTYA kazánnal radiátorokkal. Gázcirkó is rendelkezésre áll (WESTEN kazán 2008). Egyik emeleti szobában hűtő-fűtő klíma (2019) is használható. Elektromos hálózat: réz villanyvezetékkel került kiépítésre, ipari áram is van. Az ingatlant folyamatosan karban tartja a tulajdonos. A konyha és a földszinti fürdőszoba 8 éve újult meg. Melléképület nem tartozik az ingatlanhoz, de tárolásra a pinceszinten igen sok lehetőség van, továbbá a garázsban és a garázs feletti padlásrészen is lehet tárolni. A kert, az udvar gondozott, füvesített, kellemes hangulatú. A terasz DK-i tájolású, panorámás, a telek körbe kerített. Elhelyezkedés: Ostoros csendes, nyugodt részén, szinte forgalom mentes utcában, ahol folyamatosan újulnak meg az ingatlanok, jó szomszédok, jó lakóközösség jellemzi a környéket. Az ingatlan nem igényel felújítást, tisztasági festéssel költözhető állapotú. Tekintse meg, szeressen bele  és tegyen ajánlatot a vételre! Rugalmas megtekintés a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY