Eladó ház Orosháza, Árpád utca 79 nm
Eladó ház Orosháza, Árpád utca 79 nm
Eladó ház Orosháza, Árpád utca 79 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8091549
Frissítve: 2 hónapja

Orosháza eladó családi ház 2 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
201 266 Ft/m²
79 m²
Alapterület
572 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 990 Ft
Második évtől
67 191 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Orosháza központjában, a főtértől kb. 8 perc sétára egy 79 nm-es, vegyes falazatú, kettő szobás családi ház, 572 nm-es telekkel! Az ingatlan felújítása 2 éve megkezdődött, de a befejezés már új tulajdonosára vár. A felújítás során cserélve lett a teljes fűtéssrendszer, ami 4 zónás padlófűtés, kivéve egy szobát, ahol radiátoros hőleadás biztosítja a meleget (ez a szoba jelenleg még felújítást igényel). A teljes villanyhálózat (20A), vízhálózat, valamint az egész ingatlan új vízszigetelést kapott. Az ingatlan száraz, statikailag jó állapotban van. Nyílászárói hőszigeteltek. Az eddigi felújított helyiségekben a falak gipszkarton borítást kaptak. A ház további bővítési lehetőségeket is rejt magában, két nagy szoba hozzáadásával, amelyek jelenleg tárolóhelyiségként funkcionálnak. Az ingatlan környékén megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások, mint boltok, óvoda, iskola és játszótér, így ideális választás családok számára is. Bővebb információért és megtekintésért keressen bizalommal! Hitel, CSOK és megbízható ügyvéd biztosított igény szerint.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 391 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 391 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY