Eladó ház Őrhalom 100 nm
Eladó ház Őrhalom 100 nm
Eladó ház Őrhalom 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147455
Referenciaszám: 702600478
Frissítve: 2 napja

Őrhalom eladó családi ház 4 szobás: 8,49 millió Ft

8,49 millió Ft
84 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 761 Ft
Második évtől
35 877 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Nógrád vármegye, Őrhalom település fő utcáján lévő családi házat. 1200m2-es telken fekszik a 100m2-es ház, melyben kialakításra került 4 szoba, fürdő+wc, közlekedő, konyha, étkező, terasz. 2-2 szoba külön bejárattal is rendelkezik, de belső átjáró is van. A ház melegét 2db cserépkályha biztosítja, melegvíz villanybojlerrel megoldott. Gázcsonk a telken belül van.   Őrhalom az Ipoly folyó völgyében, közvetlenül a Szlovák határ mellett fekszik. Szécsénytől 9, Balassagyarmattól 5 kilométerre, Budapesttől 80 kilométerre helyezkedik el. A település csendes, rendezett és biztonságos, minden megtalálható, ami a hétköznapi vidéki élethez szükséges, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és több bolt is rendelkezésre áll. Balassagyarmat és Szécsény közelségével pedig minden nagyobb bevásárlási, ügyintézési és szórakozási lehetőség biztosított.   A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkomfortosétkezőterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY