Eladó ház Orci 85 nm
Eladó ház Orci 85 nm
Eladó ház Orci 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8117980
Referenciaszám: M274391-4649684
Frissítve: ma

Orci eladó családi ház 3 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
257 647 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1828 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 608 Ft
Második évtől
92 546 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Orci csodálatos környezetében, egy igazi otthont ami Kapsovárhoz közel, csendes és nyugodt környezetben található. Az ingatlan 85,6 négyzetméteres, 3 szobás családi ház. Az ingatlanban fa nyílászárók találhatók, melyek dupla üveggel és redőnnyel rendelkeznek, biztosítva a hő- és hangszigetelést. Az épület bejárati ajtajai műanyagból készültek, a tető cseréppel fedett. Az áram hálózat felújítása 2 évvel ezelőtt készült el. A fürdőszoba újjáépítése 3 éve történt meg. A padlás szigetelése tovább növeli az ingatlan energetikai hatékonyságát, míg a fűtést két módon biztosított: fa- és elektromos fűtés egyaránt rendelkezésre áll. Az ingatlan egy 1828 négyzetméteres területen helyezkedik el, melyben bőséges lehetőség nyílik kertészkedésre, pihenésre vagy akár kreatív ötletek megvalósítására. Ezen kívül külön 16 négyzetméteres lakrész található fűtéssel és mosdóval, mely akár nyári konyhaként is funkcionálhat. Telken található egy kút, mely öntözésre alkalmas. Emellett a garázs és melléképület, valamint a pince is további tároló és praktikus helyiségek a mindennapi élethez. Ipari áram lehetősége 3x20 amperes teljesítménnyel is rendelkezésre áll, hogy az Ön igényeihez is alkalmazkodhasson. Ha jobban megismerné az ingatlant és szeretné, hogy körbe vezessem akkor kérem hívjon bármikor! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY