Eladó ház Őrbottyán 70 nm
Eladó ház Őrbottyán 70 nm
Eladó ház Őrbottyán 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170148
Referenciaszám: M281698
Frissítve: 7 napja

Őrbottyán eladó családi ház 3 szobás: 64,8 millió Ft

64,8 millió Ft
762 353 Ft/m²
70 m²
Alapterület
725 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 882 Ft
Második évtől
273 834 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** DÉL-FRANCIA ÉLETÉRZÉS ELÉRHETŐ KÖZELSÉGBEN! *** Eladó Őrbottyánban egy hangulatos, gyönyörű kerttel körbevett, összesen 85 m2-es ház, 725 m2-es telekkel. Az egyszintes ingatlant 2005-ben átépítették és kibővítették, majd 2009-ben, miután a teraszból télikertet hoztak létre, a ház elnyerte mai formáját. A szigetelt ingatlan (70 +15 m2) jó állapotú, fűtése gázcirkó, a melegvizet gázbojler adja. A provence-i hangulatú, fafödémes ház tágas nappaliból, két szobából, konyhából és egy fürdőszobából áll. A konyhából megközelíthető könnyűszerkezetes télikert szigetelt és fűthető, ahonnan kilépve lugassal fedett, kerti lapokkal kirakott teraszra jutunk. Hosszú évek munkájának gyümölcse a csodálatos kert, melyben többszáz virág, cserje, fa kapott helyet. A locsoláshoz szükséges vizet egy kerekeskútból nyerik. Az előkertben zárt kocsibeálló teszi lehetővé a parkolást. Őrbottyán a budapesti agglomerációban, a fővárostól 25 km-re fekszik. Az ingatlan a dimbes-dombos település közepén helyezkedik el. Kb. 8-10 perces sétatávra található bolt, posta , busz és vonatmegálló, ahonnan akár Vácra vagy a fővárosba is könnyedén eljuthatunk. Ezt a házat ajánlom minenkinek, aki egy különleges hangulatú, növényekkel körbevett igazi otthonra vágyik. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen meg bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gárdonyi Gabriella Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gárdonyi Gabriella Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY