Eladó ház Nyíregyháza 99 nm
Eladó ház Nyíregyháza 99 nm
Eladó ház Nyíregyháza 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125198
Referenciaszám: H485438
Frissítve: 1 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
655 556 Ft/m²
99 m²
Alapterület
770 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 209 Ft
Második évtől
274 256 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán a Múzeumfalu közelében, kiemelt turistaövezetben kínálom megvételre ezt a hangulatos családi házat az erdő közelében. A HÁZ: -2 szoba, konyha-étkező-nappali egy légtérben, fürdő wc-vel, bepolcozott spájz -br. 110 m2 alapterület + fedett terasz -br. 40 m2 hozzáépített garázs kamrával, parkettamintás PVC padlóburkolattal ellátott, főként a baráti összejöveteleket tartottak itt -A tégla melléképület szerelőaknás -770 m2 telek -műanyag nyílászárók -garázson, melléképületen lakatos által készített ajtók -fűtése gáz-cirkó radiátor hőleadókkal A ház egy része vegyes falazatú (vályog, tégla), ehhez készült a 2000-es évek elején hozzáépítés téglából. 2020-ban teljeskörű tetőfelújítás, 2021-ben homlokzati szigetelés készült. A régebbi részre 15 cm kőzetgyapot, az újabbra 10cm hungarocell, a garázsra 5cm hungarocell, a padlástérbe 30cm üveggyapot került. Fűtés és melegvíz a hozzáépített garázsban lévő gázkazánnal megoldott, a gáztűzhely fogyasztásával együtt, télen állandó 23 fok mellett is csak 15000Ft a havi gázszámla. Ezen kívül az előző tulajdonos egy cserépkályhát is építtetett, igény szerint az is használható. Szemben a Sóstói-erdő, néhány percre a Múzeumfalu, Strand és Élményfürdő, Tófürdő, de az állatkert is gyalogtávra található. Kiváló lokációja miatt bármilyen célra kiválóan hasznosítható. A KERT: Első felében kivilugas kiülővel, dísz kerekeskút, alatta fúrt kút, szalonnasütő, Jován műkőasztal, Jován kerti kút, 3 db wpc magaságyás, sok különleges rózsa, hagymások, virágok, virágzó cserjék, sás, füge, őszibarack, málna és még sok minden más megtalálható. A hátsó részben konyhakert, gyümölcsfák, mindenféle bogyós gyümölcs, polikarbonát előtető a kerti eszközöknek, 2db komposztáló kapott helyet. A veteményes és a magaságyás öntözéséről csepegtetőszalagos rendszer gondoskodik, öntözésvezérlővel ellátva. A kertben kizárólag biogazdaságokban is használható szerek/trágyák voltak alkalmazva. Ha hangulatos otthont keres jó helyen,akkor ez az ingatlan telitalálat! Hívjon ,akár hétvégén is rendelkezésre állunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas László Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vasas László Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY