Eladó ház Nyíregyháza 83 nm
Eladó ház Nyíregyháza 83 nm
Eladó ház Nyíregyháza 83 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8123566
Referenciaszám: HZ028967
Feltöltve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
501 193 Ft/m²
83 m²
Alapterület
353 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán a belvároshoz közel, a Debreceni út - Virág utca környékén, csendes nyugodt utcában eladásra kínálok egy 83 nm-es önálló helyrajzi számmal rendelkező családi házat. A ház egy másik házzal egy udvaron található, de külön bejárattal, szorgalmi úttal, akár le is választható. A telek mérete 353 nm.Az ingatlan vályog falazatú, műanyag nyílászárókkal felszerelt.Jelenleg a másik házzal egybe van nyitva, egyben is megvásárolható. De amennyiben külön kerül megvásárlásra akkor könnyen lezárható a 2 ház.A házhoz még tartozik egy külön épült vályog ház, ami felújítást követően akár vállalkozásra is alkalmas.  Vagy egy újabb lakóépülettel bővíthető az ingatlan.Kialakítása:-közlekedő, kis szoba, mosókonyha, előtér, nappali, fürdőszoba wc-vel, szoba és előtér.Tartozik hozzá egy terasz is.Közlekedés kiváló.A közelben boltok, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelők, gyógyszertár megtalálhatóak.További kérdés esetén várom megtisztelő hívását!Vevőink részére minden szolgáltatásunk díjmentes!Irodánkban ingyenes Csok, Hitel, Babaváró ügyintézéssel várjuk Vevőinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Enikő Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 297 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Enikő Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 297 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY