Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 110 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 110 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 110 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7856654
Frissítve: 4 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
545 455 Ft/m²
110 m²
Alapterület
777 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza Sóstóhegyen eladó egy felújított, 110 négyzetméteres, 3 szobás családi ház, melyhez tartozik egy különálló lakrész, mely akár vállalkozás céljára is alkalmas lehet, vagy több generáció együttélését biztosíthatja. Az ingatlan elosztása: 110 négyzetméter lakóterület, 20 négyzetméteres külön lakrész, 36 négyzetméteres garázs. A főépület alatt nagyjából 50 nm-es pince található, mely tárolóként és kazánházként funkcionál jelenleg. A külön lakrész fűthető, lakható, szintén alápincézett. A pincéjében konditerem lett kialakítva. A házban előtér, közlekedő, konyha-étkező, 3 hálószoba, fürdőszoba és WC elosztású. Teljes felújítása 2022-ben megtörtént, szinte újszerű állapotú. Teljes elektromos-, víz- és fűtési rendszer felújítása megtörtént, új gáz-cirkó kazán került felszerelésre, padlófűtés és radiátor fűtés is rendelkezésre áll. Klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A ház minden helyiségében állmennyezet lett kialakítva energiatakarékos beépített LED világítással. Falazata szilikát, mely 15 centiméter szigeteléssel lett ellátva. A 777 négyzetméteres kert lehetőséget nyújt kerti sütögetésre, található rajta könnyűszerkezetes 2 állásos garázs. Öntözéshez ásott kút használható. Ideális méretű pihenőkert. Körben új kerítés készült. Hívjon, hogy Önnek is megmutathassam!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállógarázskertjó beosztásújó közlekedésűvilágoskonditeremétkezőpincemelléképületbeépített konyhabútorgépesítetthőszigeteltklímaredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Darkó Attila Jogos Otthon Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 981 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Darkó Attila Jogos Otthon Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 981 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY