Eladó ház Nyíregyháza, Sóstógyógyfürdő 77 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstógyógyfürdő 77 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstógyógyfürdő 77 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8119114
Frissítve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 2 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
622 078 Ft/m²
77 m²
Alapterület
700 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 018 Ft
Második évtől
189 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza, Sóstógyógyfürdőn eladásra kínálunk egy tégla falazatú, szigetelt, 77 nm-s, konyha, kamra, nappali + 2 tágas szobával rendelkező, fa nyílászárós, redőnyös, önálló házat, amihez egy 12 nm-s fedett terasz is csatlakozik. Az ingatlanban jelenleg semmilyen fűtésrendszer nincs kialakítva. Telek mérete 700 nm. Parkosított, melynek locsolását fúrt kútról üzemelő öntözőrendszer lát el. Befektetésre is remek lehetőség, mivel adottságai miatt üdültetésre is kiválóan alkalmas! Strandfürdő, bolt, buszmegálló kb. 400 méterre található. Az ingatlant nem lakják, tehermentes, azonnal birtokba vehető! Az ár irányár! Főbb jellemzők: -falazata tégla, -szigetelt, -fa nyílászárók, -redőny, -villanybojler, -fürdő-WC külön helyiségben, -telek 700 nm., -öntözőrendszer, -fúrt kút. További ingatlanokról és az iroda működéséről tájékozódhat honlapunkon. Cím: http://www.bizhatszbennunk.hu Az értékesítési szolgáltatás vevőink számára ingyenes! Jelzáloghitelek a bankfiókokban elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal irodánkban igényelhető! Díjmentes, teljes körű, gyors hitelügyintézés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Tímea Kállai Szabolcs Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Tímea Kállai Szabolcs Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY