Eladó ház Nyíregyháza, Rozsrétszőlő 133 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Rozsrétszőlő 133 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Rozsrétszőlő 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167613
Referenciaszám: H487431
Frissítve: 3 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
675 940 Ft/m²
133 m²
Alapterület
1171 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 954 Ft
Második évtől
379 902 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ajánljuk szíves figyelmébe ezt a tágas és modern házat, amely Nyíregyháza egyik újonnan felkapott városrészében, Rozsrétszőlőben található. Az ingatlan kiváló állapotban van, így ráfordítás nélkül beköltözhető. Újszerű :minőségi burkolatok, szaniterek, beépített bútorok, egyedi gépesített konyha jellemzi. Az ingatlanról: - alapterülete 133.62 nm - a telek mérete pedig 1171 nm - téglaépítésű és szigetelt - padlás szigetelés is történt (üveggyapottal) - tágas konyha -étkező- nappali egy térben,3 szoba , 1 fürdőszoba, külön WC, gardrób, kamra , előtér és háztartási helyiség tagolják - 20 nm-es terasza a parkosított zöldellő kertre néz - Fűtése gáz (cirkó) +egy elegáns kandalló - A garázsban 2 autó számára van hely, de az udvaron és a ház előtt több autó tárolása is megoldott A környék csendes és biztonságos, így ideális választás minden korosztály számára, akik szeretnének elkerülni a város zaját. Az autóval való közlekedés sem jelent problémát, hiszen a közeli főútvonalak, autópályák könnyen elérhetőek. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. Ha szeretné megnézni az ingatlant, vagy bármilyen kérdés merül fel, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, mi mindenben segítünk. Ne habozzon, válassza ezt az otthont, és kezdjen új életet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Terasz:
20,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bákány Zsoltné Edina Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bákány Zsoltné Edina Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY