Eladó ház Nyíregyháza, Oros 116 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Oros 116 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Oros 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140467
Referenciaszám: 180800922
Frissítve: ma

Nyíregyháza eladó családi ház 4 szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
323 276 Ft/m²
116 m²
Alapterület
914 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 122 617 Ft
Második évtől
158 469 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Nyíregyházán, Oros Kiváló Utcájában - Kivételes Lehetőség! Ideális több generáció együttélésére vagy vállalkozás indítására!   Eladásra kínálunk egy 116 nm-es vályog+tufa családi házat Nyíregyháza Oros kiemelkedően jó részén. Ez az ingatlan számos előnnyel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy új otthona vagy vállalkozása tökéletes helyen legyen!   Főbb jellemzők:  - Stabil szerkezet: Vályog és tufa falazat, pala tetőszerkezettel, amely tartós és időtálló.  - Tágas tér: 116 nm lakótér, amely 4 szobát, konyha-étkezőt, nyári konyhát, gardróbot, fürdőszobát, WC-t és kamrát tartalmaz.  - Extra helyiségek: 22,27 nm-es garázs és 28,11 nm-es műhely, amelyek tökéletesek tárolásra vagy akár vállalkozás indítására.  - Összkomfortos: Az ingatlan minden szükséges közművel rendelkezik, beleértve az ipari áramot is.  - Fűtési lehetőségek: Gázcsonk a telken belül, gázóra visszakötése folyamatban, vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést.  - Felújítási lehetőség: Az ingatlan belső felújításra szorul, így saját ízlése szerint alakíthatja ki új otthonát.  - Per- és tehermentes: Az ingatlan jogi szempontból tiszta, azonnal költözhető.  - CSOK-ra alkalmas: Igénybe vehető a családi otthonteremtési kedvezmény.  - Modern környezet: Családi házas övezetben található, nyugodt és biztonságos környezetben.   Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan remek helyen található, ahol minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. Ideális választás lehet fodrászat, műkörmös szalon vagy más vállalkozás számára is.   Finanszírozási lehetőségek: Kedvező feltételekkel elérhető jelzáloghitel bankfiókban, egyedi konstrukciókkal. Teljes körű, ingyenes hitelügyintézéssel segítjük Önt!   Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tekintse meg személyesen, és találjuk meg álmai otthonát vagy vállalkozása új helyét Nyíregyházán! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázskamragardróbvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petró Anita Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 20 331 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Petró Anita Elements Group Az iroda összes hirdetése
+36 20 331 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY