Eladó ház Nyíregyháza, Nagyszállás 60 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Nagyszállás 60 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Nagyszállás 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7836609
Referenciaszám: 198200968
Frissítve: 2 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 2 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
358 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
807 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 398 Ft
Második évtől
85 156 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra ajánljuk ezt a természet szívében, Nyíregyháza városközpontjától mindössze 8 km-re található lakóingatlant. Az ingatlan egy 807 m2 területű gondosan körbekerített teleken helyezkedik el, nyugodt, csendes környezetet biztosítva ezzel lakóinak.  A 60 m2-es belső szintes lakóingatlan teljeskörűen felújított szilikát falazattal , melynek a 10 cm vastag hőszigetelés optimális hőmérsékletet és energiatakarékosságot biztosít. Az ablakok modern hőszigetelt műanyagszerkezetűek,  a fűtést új konvektorok biztosítják, melyeket elektromos fűtőpanelek egészítenek ki. A nappaliban található fatüzelésű kályha pedig lehetőséget ad arra, hogy a tulajdonosok a hangulatos tűzfény mellett melegedhessenek a hidegebb napokon.  Az ingatlan kiváló biztonságot nyújt a betörések ellen, ezt a kamerarendszer garantálja, amely gondoskodik az ingatlan körüli terület megfigyeléséről.  Az ingatlan belső elrendezése kiválóan megtervezett, hogy optimális kényelmet és funkcionalitást nyújtson. Az előtér átvezet az amerikai-konyhás nappaliba. Az alsó szint egy egy fürdőszoba-WC-vel egészül ki és innen a lépcső vezet fel a jól szigetelt tetőtérben található szobába. A tetőtéri szoba szükség esetén két különálló szobára is átalakítható.  A fúrt kút és a szerszámos kamra további kényelmet és praktikusságot nyújtanak az ingatlanhoz, míg a terasz lehetőséget kínál a friss levegőn való pihenésre és kikapcsolódásra.  Ez alakóingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy csendes, természetközeli környezetben szeretnének pihenni és feltöltődni. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant és saját szemével győződhessen meg az elbűvölő hangulatról és a részletekről! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízkomfortosamerikai konyhavízóráshőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY