Eladó ház Nyíregyháza, Korányi-kertváros 156 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Korányi-kertváros 156 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Korányi-kertváros 156 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7987519
Frissítve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 4 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 025 000 Ft/m²
156 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza egyik legkedveltebb részén, Korányi Kertvárosban eladásra kínálunk egy 2009-ben egyedileg tervezett, precízen saját részre téglából megépített, szigetelt, 156 nm. hasznos alapterületű, amerikai konyhás, nappali-étkező + 4 szobás, gáz-cirkós, padló és radiátor fűtéses, kandallóval ellátott, újszerű állapotú, minden igényt kielégítő, önálló földszintes családi házat. Elosztása: egyedileg gyártott, beépített, gépesített konyha, nappali-étkező, 4 különnyíló szoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, mosókonyha, 25 nm-s fedett terasz, 36 nm-s, kétállásos, fűtött garázs. A telek mérete 1000 nm, mely térkövezett, parkosított, aminek szépségét fúrt kútról üzemelő csepegtető és öntözőrendszer látja el. Az udvaron található még egy 16 nm-s faház és szalonnasütő is. Az ingatlan exkluzív lakókörnyezetben, impozáns házak közelében, remek lakóközösséggel, csendes, frekventált utcában található! Az alábbi linken videó is megtekinthető! https://youtu.be/2rlOsOP_xHE?si=JubwNwy6wOIFgWhO Főbb jellemzők: -építőanyaga tégla, -szigetelt, -Bramac tetőcserép, -monolitfödémes beépíthető tetőtér, -melegvíztárolós kondenzációs kazán, -padló és radiátor fűtés, -kandalló, -minőségi hőszigetelt fa nyílászárók, -elektromos alumínium redőny, -szúnyogháló, -minőségi egyedileg gyártott beltéri és tolóajtók, -Led világítás, -központi porszívó, -beépített, gépesített konyha, -távfelügyeletes riasztórendszer, -36 nm-s fűtött garázs, -automata garázsajtó, -automata kapu, -16 nm-s faház, -25 nm-s fedett terasz, -csepegtető és öntözőrendszer, -szalonnasütő. További ingatlanokról és az iroda működéséről tájékozódhat honlapunkon. Cím: http://www.bizhatszbennunk.hu Az értékesítési szolgáltatás vevőink számára ingyenes! Jelzáloghitelek a bankfiókokban elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal irodánkban igényelhető! Díjmentes, teljes körű, gyors hitelügyintézés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 908 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 908 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY