Eladó ház Nyíregyháza, Butyka 93 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Butyka 93 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Butyka 93 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8166946
Feltöltve: 3 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 2+1 fél szobás: 37,99 millió Ft

37,99 millió Ft
408 495 Ft/m²
93 m²
Alapterület
1598 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 219 Ft
Második évtől
160 539 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházától 10 percnyi autóútra, aszfaltozott utcában, családiházas övezetben különálló családi ház eladó! Az ingatlan főbb jellemzői: - 1598 m2-es telken helyezkedik el, - vegyes falazatú, - kőzetgyapot szigetelés, - 93 m2-es lakótér, - dél-keleti fekvésű, - műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelt, - szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap található, - fűtése gázcirkó padlófűtéssel és radiátorral + vegyestüzelsű kazánról, - cserepes lemeztető, - hűtő - fűtő klíma (H tarifás órával ellátva) - ipari áram, - víz – villanyvezetékek cseréje is megtörtént a felújítás során, - buszmegálló kb. 500 méter, - a lakóház remek elrendezésű, tágas terek jellemzik, - az udvaron egy kb. 30 m2-es mobilgarázs található, - az ingatlan megbeszélés szerint költözhető. Élettér: 2 szoba + nappali, konyha-étkező, kamra, előszoba-közlekedő, fürdő, külön Wc, kazánház. A beépített bútorok és gépek a vételár részét képezik a többi bútor pedig megegyezés tárgya! Ha a város zajától, mégis közel a városhoz szeretne élni egy olyan ingatlanban, ahol már nem kell a felújítással bajlódni, csak költözni kell, akkor ez a ház egy remek lehetőség. Ha további kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal. Vevő ügyfeleink számára a közvetítés díjtalan. CSOK Plusz, Babaváró hitel, Jelzáloghitelek a bankfiókokban elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal igényelhetők, ingyenes hitelügyintézéssel sorban állás nélkül!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Az iroda összes hirdetése
+36 70 698 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szőlősi Zsuzsanna Edina EV. Az iroda összes hirdetése
+36 70 698 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY