Eladó ház Nyáregyháza, Kossuth telep 242 nm
Eladó ház Nyáregyháza, Kossuth telep 242 nm
Eladó ház Nyáregyháza, Kossuth telep 242 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7752699
Referenciaszám: 11_pti
Frissítve: 3 napja

Nyáregyháza eladó családi ház 8+2 fél szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
326 446 Ft/m²
242 m²
Alapterület
5791 m²
Telek
8+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 313 Ft
Második évtől
333 841 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyáregyháza külterületén közvetlenül az erdő közelében , szomszédoktól távolabb eső részen eladó egy 5791 nm-es telek. Rajta egy 2 külön bejárattal rendelkező 160 nm-es 5 szobás családi ház télikerttel egy 82 nm-es 3+2 félszobás 4 szintes lakóház, kb. 400 nm melléképület, kerti tó és egy 700 nm-es stéggel ellátott tó, halakkal. A telek adottsága végett tökéletes választás lehet több generációs családoknak , apartmanok kialakítására, rendezvényeknek, gyerektáborozásra, céges bulikra, lovardának, állattartásra. A terület első részén lévő ingatlanban 3 szoba, konyha-nappali, egy nagyobb fürdő , előtér, gardrób található. Az évek során hozzá építettek egy külön bejáratú tégla építésű konyhát az emeleten egy szobát és egy télikertet. Az udvar közepe felé egy 4 szintes torony alakú fa szerkezetes lakóház található. Az alsó szinten egy nappali-konyha, fürdő, közlekedő és 2 szoba található . A felső szintek külső lépcsővel érhetőek el melyeken további egy-egy szoba került kialakításra . Az egyik jelenleg irodaként funkcionál. A legfelső szint direkt kilátónak épült. Tájat, madarakat, este a csillagokat nézhetjük. Melléképületek kb. 400 nm. 2 nagyobb tégla a kisebbek üveg és fából készültek. A telekre a villany be van vezetve . 3 fázis működik. A vizet az 5 db fúrt kúttal oldották meg. Köztük az egyik 60 méter mély jó víz hozammal. Fűtésre több lehetőség adott. 15 db mennyezetre felszerelt 600 wattos infra panel , vegyes tüzelésű kazán, cserépkályha, gáz cirkó. A gáz nincs bevezetve a telekre, viszont feltölthető tartállyal rendelkezik. Riasztó, kamera rendszer kiépítve. A telek minősítése: kivett lakóház udvar és szántó. Ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bátran.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágoskamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potó Tímea Potó Tímea ev. Az iroda összes hirdetése
+36 30 185 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potó Tímea Potó Tímea ev. Az iroda összes hirdetése
+36 30 185 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY