Eladó ház Nova 105 nm
Eladó ház Nova 105 nm
Eladó ház Nova 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167590
Referenciaszám: H487449
Frissítve: 3 napja

Nova eladó családi ház 4 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
180 952 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1768 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NOVA Zala vármegye Nyugati részén, a Lenti járásban található község! A településen kínálom eladásra ezt a téglából épült családi házat! Fekvése: Keszthely-Lenti-Rédics között húzódó 75-ös főút mentén terül el (Zalaegerszeg 30 km, Lenti 15 km). Autóbuszjáratok sűrű menetrend szerint érintik a falut. NOVA Göcsej középpontjában van, szokták a „ Göcsej fővárosának” is emlegetni. Magas dombhátú vidékét K-ről a CSerta, Ny-ról és Délről a Kerta-patak fogja közre. A környéken rengeteg az erdő és a túraútvonal (jó gomba lelőhely), így a természetet kedvelőknek tökéletes környék. Az ingatlan főbb jellemzői: -teljes közművekkel ellátott (kút búvárszivattyúval használható) -az épületben 2008-ban teljes körű vízvezeték csere történt -2020-ban a tetőszerkezet egy része (kazánház fölött) teljesen ki lett cserélve, a többi is át lett nézve és javítva -ipari áram bevezetésre került -1768 nm-es, sík, részlegesen körbekerített terület -garázs, melléképületek, tárolási lehetőségek -105nm-es tágas, világos belső terek -28 nm-es fedett terasz -fűtése gáz cirkó, de lehet vegyes tüzelésű kazánnal is fűteni -igény esetén kis ráfordítással könnyen modernizálható, szépíthető -rövid időn belül birtokba vehető -aszfaltos úton, csendes mellékutcában található Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Terasz:
28 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY